Zoals bekend heeft de regering een aantal maatregelen genomen tegen het coronavirus. Hierdoor waren wij helaas genoodzaakt om het Gertrudisfeest op 21 maart af te gelasten. Ook de Gertrudismis kwam hierdoor te vervallen, mede ingegeven door de maatregel van het bisdom om de HH Missen tot en met het hoogfeest van Pasen (d.w.z. tot en met 13 april) te laten vervallen. Op een later moment zullen we beslissen of deze activiteiten alsnog een keer gaan plaatsvinden.

De repetities van orkest en drumband zijn tot nader bericht afgelast, mede door de maatregel van het bestuur van het Wielderhoes om gemeenschapshuis Het Wielderhoes voorlopig te sluiten.

De (fysieke) muzieklessen aan de leerlingen zijn voorlopig ook gestopt. Waar mogelijk worden deze op afstand (online) voortgezet, informeer hiervoor bij je muziekdocent of bij de jeugdcommissie.

We verzoeken iedereen om in deze periode de muziekstukken voor het OMMetje en Wielder Muzikaal Totaal zoveel mogelijk individueel thuis te blijven oefenen en om zodoende de “ammesjuur” op peil te houden.

Mocht je hierover vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of via info@harmonie-wijlre.nl .

Bestuur harmonie Sint Gertrudis Wijlre