Op zondag 23 juni organiseren we wederom ’t Weike 2.0. Dit gratis toegankelijke dorpsfeest vindt plaats in het Amfitheater naast de basisschool “Op de 10 Bunder” in Wijlre.

Om 13.30 uur starten we met een optreden van harmonie Sint Gertrudis. Er worden een aantal populaire, goed in gehoor liggende werken uitgevoerd. De drumband brengt bijvoorbeeld The hobbit, Afrika en Bella Caio ten gehore. Bij het harmonieorkest passeren aansluitend onder meer Layenda, Ghostbusters en Band of Brothers de revue. Tegen 15.00 uur maakt Schutterij Sint Maternus in vol ornaat haar opwachting en treedt voor u op.

Aansluitend kunt u swingen op de muziek van coverband Sweet Chili. Sweet Chili is een 5-koppige band, die net zoals vorig jaar met veel enthousiasme ‘t Weike tot een onvergetelijke middag zal maken. Het repertoire bestaat uit een mix van pop, rock, soul, disco en funk, Nederlandstalige, Engelstalige en Duitstalige nummers. Van de oude klassiekers tot de nieuwste hits. Dit mag u niet missen!


Tussen de muzikale optredens door is er ruimschoots de mogelijkheid om uw geluk te beproeven. Bij het Rad van Fortuin zijn in drie ronden prachtige prijzen te winnen. Ook een succesnummer van vorig jaar is het bierschuiven. Wie kan de bierpullen zo dicht mogelijk bij de achterlijn krijgen? Wie mag zich bierschuifkampioen 2019 noemen? Zondagavond 23 juni zullen we het weten.


Voor de schooljeugd is het springkussen weer aanwezig. En voor een kopje koffie, frisdrank of Brand pilsje kunt u bij de Gertrudisbar terecht.