Rabobank Clubkas Campagne 2018

Wanneer U lid bent van Rabobank Centraal Zuid-Limburg ontvangt U begin mei hun magazine “Dichterbij” of een aparte brief over deze actie. In die brief zit een persoonlijke stemcode voor de Rabobank Clubkas Campagne én de link naar de Rabo-site waar die stem uitgebracht kan worden.

Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen, maar van die 5 stemmen mogen er maximaal 2 voor dezelfde vereniging zijn, noem ’t maar een “Dubbelstem”. Stemmen kan van 8 t/m 23 mei 2018. Die stemmen, uitgebracht op onze harmonie, brengen voor onze vereniging geld op.

De geldwaarde van 1 stem is nog niet bekend, dit is afhankelijk van het totaal  aantal uitgebrachte stemmen op alle verenigingen. De bank verdeelt dit jaar: € 200.000,- In 2017 was elke stem € 5,87 waard. Een dubbelstem dus € 11,74.

Harmonie St. Gertrudis hoopt dat we 1 of 2 stemmen van U mogen krijgen. Uiteraard zouden wij het op prijs stellen, wanneer U onze actie bij anderen aanbeveelt.

Hebt U een vraag of wilt U meer info over deze, voor ons zo belangrijke actie, stuur dan een mail naar Paul Frijns .