Op zondag 23 december verzorgen we in het Wielderhoes een bijzonder kerstconcert. De drumband en het harmonieorkest spelen een afwisselend kerstprogramma met onder andere Children of Sanchez en Filez Navidad. Harmonie Sint Gertrudis heeft zich daarbij verzekerd van de medewerking van het zangensemble Wielder Bie Nach en de solist Eric Reddet. Eric Reddet is onder meer bekend van zijn optredens met de Platin Tenors bij André Rieu.

Zangensemble Wielder Bie Nach, beter bekend als WBN8, is ruim tien jaar geleden in Wijlre ontstaan vanuit een vriendengroep waarin muziek een grote rol speelt. In a capella werken komt de mooie samenzang van het ensemble goed tot zijn recht. Maar ook de composities met pianobegeleiding worden zeer positief ontvangen. Niet in de laatste plaats door de virtuoze en bezielende begeleiding van pianist en “vriend van het koor” Benoît Eggen. De bijdrage van WBN8 aan het Kerstconcert is onder meer Glorious Kingdom en Go tell it on the Mountains.

030317, Maastricht: Eric Reddet, Kruisherenhotel. Foto: Marcel van Hoorn.

Als solist presenteren we met gepaste trots Eric Reddet. Eric Reddet is een Franse tenor die zijn thuis en carrière in Nederland heeft gemaakt. Hij heeft zowel nationaal als internationaal opgetreden op opera- en concertplatforms en is een toegewijd oratorium en recitalzanger.  Eric heeft rollen gespeeld in Tonio (Fille du Regiment), Roberto Devereux (titelrol), Remendado (Carmen), The Hussard (Mavra) plus verschillende kleinere rollen en vele galaconcerten. Van mei 2015 tot augustus 2018 was Eric permanent lid van de Platin Tenors, die samen met André Rieu optreden tijdens diens wereldwijde bekende concerten.

Voor de pauze verzorgen de drumband en Wielder Bie Nach het programma. Na de pauze brengt het harmonieorkest u verder in kerstsfeer. Eric Reddet zingt met de drumband en het harmonieorkest bekende werken zoals Polar Express, Con te Partiro en Cantique Noël.

De aanvang is op zondag 23 december om 18:30 uur in een sfeervol aangekleed Wielderhoes in Wijlre, zaal open om 17:30 uur.

Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 7,50 en aan de avondkassa voor € 9,-.

Voorverkoopadressen: Spar Willems, bakkerij Henrotte en groentezaak ’t Krieltje in Wijlre.