Wielder Muzikaal Totaal

20 september @ 15:00 - 18:00

€5

Onder de naam ‘Wielder Muzikaal Totaal’ vindt op zondag 20 september 2020 een groots buitenconcert op de overdekte binnenplaats van de Brand Bierbrouwerij plaats.

Een concert waar meerdere gastverenigingen samen met onze harmonie bijzondere, grootse en aansprekende muziekwerken ten gehore brengen. Een muzikaal samenspel van verenigingen die de verbinding tot stand brengen tussen mensen op een bijzondere voor Wijlre alom bekende locatie, namelijk de binnenplaats van de Brand Bierbrouwerij. Een concert waarvan u gedurende twee uur gaat genieten!

Gastverenigingen
Het buitenconcert wordt uitgevoerd met meerdere gastverenigingen.
Zo zullen Harmonie Sint Agatha uit Eys, Kerkelijk zangkoor Sint Caecilia uit Wijlre, mannenkoor Sint Caecilia uit Gulpen, gemengd koor Wielder by Night uit Wijlre en Schutterij Sint Maternus uit Wijlre hun opwachting maken. Zoals u ziet zijn de verenigingen uit de diverse kernen van het mooie Gulpen-Wittem vertegenwoordigd. Een verbinding niet alleen in de kern Wijlre, maar ook daarbuiten.

Muziekwerken
Van welke bijzondere, grootse en aansprekende muziekwerken gaat u genieten?
U hoort Pomp and circumstance (Land of Hope en Glory), Overture 1812, Mars Esprit, Marche de la Gendarmerie Belge, Benedictus, Promise of living, Barcarolle van Offenbach, Alta Crucis en Gaelforce. Muziekwerken die in soms wisselende samenstelling ten gehore worden gebracht en u meenemen in diverse muziekstijlen.

Locatie
Dit mooie muzikale buitenconcert speelt zich af op een bijzondere locatie. De binnenplaats van de Brand Bierbrouwerij te Wijlre. Brand Bier, het bier waar Limburg trots op is, in Wijlre gebrouwen. De harmonie is trots op de Brand Bierbrouwerij, die de locatie en haar medewerking geheel belangeloos voor dit concert ter beschikking heeft gesteld.
Jarenlang was de heer Guus Brand, directeur, voorzitter van onze harmonie en vonden de jaarvergaderingen van de harmonie in ’t Kelderke van de Brand Bierbouwerij plaats. Nu is de heer Thijs Brand als beschermheer verbonden aan onze harmonie.
Weer of geen weer. Het buitenconcert gaat onder alle weersomstandigheden door.

Gezellig samenzijn
Na het concert is er onder het genot van een drankje en hapje een gezellig samenzijn waarin
u kunt nagenieten van de mooie uitvoering en klanken van het concerten en alles wat Brand bier te bieden heeft .

Entree
De entree voor het buitenconcert bedraagt 5 euro, waarbij u tevens een consumptiebon ontvangt. De kaarten komen in de voorverkoop beschikbaar. Te zijner tijd wordt bekend gemaakt hoe en wanneer u de kaarten kunt bestellen.

Datum:
Tijd: