Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

’t Weike 2.0

24 juni 2018 @ 13:30 - 19:00

Gratis

Harmonie Sint Gertrudis uit Wijlre organiseert op 24 juni wederom ’t Weike 2.0. Dit gratis toegankelijke dorpsfeest vindt plaats in het Amfitheater naast de basisschool “Op de 10 Bunder” in Wijlre.

Om 13.45 uur start ’t Weike met een optreden van harmonie en drumband Sint Gertrudis. Er worden een aantal populaire, goed in het gehoor liggende, werken uitgevoerd. Bij het harmoniekorps passeren onder meer Out of Africa en Strauss & Co de revue. De drumband brengt Kermis in ’t durp, Atlantis saga en The groove ten gehore. Om 15.00 uur maakt Schutterij Sint Maternus wederom in vol ornaat haar opwachting en treedt voor u op.

Aansluitend kunt u genieten van coverband Sweet Chili. Sweet Chili is een 5-koppige band, die met veel enthousiasme en energie ‘t Weike tot een onvergetelijke middag zal maken. Het repertoire bestaat uit een mix van pop, rock, soul, disco en funk, Nederlandstalige, Engelstalige en Duitstalige nummers. Van de oude klassiekers tot de nieuwste hits. Dit mag u niet missen!

Tussen de muzikale optredens door heeft u ruimschoots de mogelijkheid om uw geluk te beproeven. Na het succes van vorig jaar is het alom bekende Rad van Fortuin weer van stal gehaald en opgepoetst. Er zijn in een aantal ronden prachtige prijzen te winnen.Ook een succesnummer van vorig jaar is het bierschuiven. Wie kan de bierpullen zo dicht mogelijk bij de achterlijn krijgen? Wie mag zich bierschuifkampioen 2018 noemen? Zondagavond 24 juni zullen we het weten.

Voor de schooljeugd is het springkussen weer aanwezig. En voor een kopje koffie, frisdrank of Brand pilsje kunt u bij de Gertrudisbar terecht.

Gegevens

Datum:
24 juni 2018
Tijd:
13:30 - 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Tienbundersweg
Tienbundersweg 2
Wijlre, 6321CR Nederland
+ Google Maps