• Dit evenement is voorbij.

’t OMM-tje

10 mei @ 13:00 - 18:00

€8,50

Stel u voor… op zondag 10 mei 2020 worden alle moeders door hun kinderen getrakteerd op een wervelende dag met muziek en korte wandelingen in Wijlre. En ook ieder ander is van harte welkom! Bezoek het concert van Eric Reddet, onze beroemde tenor uit Wijlre. Of luister naar de jazzy klanken van Roel Meessen, de dirigent van onze harmonie. Of misschien wilt u alvast in vakantiestemming komen met Franse chansons in het koetshuis van Kasteel Wijlre met zangeres Ghislaine Mommer?

Het muzikale programma
Het OMMetje start met een spetterende opening door de harmonie in het Wielderhoes. Daarna zal er een doorlopend programma plaatsvinden. Concerten duren maximaal 20 minuten. Op het programma staan gerenommeerde musici uit de regio. Maar er is ook veel aandacht voor jeugdig talent. De harmonie heeft speciaal voor dit evenement ensembles uit eigen geleding samengesteld. De slotmanifestatie belooft een wervelende muzikale afsluiting te worden die je zeker niet wilt missen.

Wandeling
Als wandelend concertbezoeker stippelt u uw eigen route uit aan de hand van het programma. De looproutes zijn bewust kort gehouden. In het programmaboekje en op de bijbehorende app en website kunt u alle informatie opzoeken om tot een op maat gesneden programma te komen. Ook zijn er medewerkers die u kunnen assisteren bij het maken van uw keuze. Tussen de concerten door is het mogelijk om een hapje en drankje te nuttigen in de plaatselijke horeca en kraampjes.

Startpunt van het OMMetje is het Wielderhoes. Hier ontvangt u een polsbandje en programmaboekje met locaties en wandelroutes. Toegang tot de concerten is alleen mogelijk met een polsbandje.

Kosten
Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Kaartjes in de voorverkoop kosten € 8,50 (excl. consumpties). Bestel uw kaarten tijdig online via Tickli (www.tickli.nl) of bij de plaatselijke winkels. Dagtickets à € 10,- zijn te koop in het Wielderhoes.

Neem voor meer informatie contact op via: OMMetje@harmonie-wijlre.nl óf stel uw vraag aan de organisatoren: Paul Frijns, Jacq Theunissen en Ghislaine Mommer.

Datum:
Tijd: