Zoals bekend heeft de regering een aantal maatregelen genomen tegen het coronavirus.  

Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om het Gertrudisfeest op 21 maart af te gelasten. Ook de Gertrudismis komt hierdoor te vervallen, mede ingegeven door de maatregel van het bisdom om de HH Missen tot en met het hoogfeest van Pasen (d.w.z. tot en met 13 april) te laten vervallen. Op een later moment zullen we beslissen of deze activiteiten alsnog een keer gaan plaatsvinden.

De aubade aan onze geestelijke adviseur pastoor Penders op 5 april gaat niet door. Het gemeentelijk solistenconcours op diezelfde dag is ook afgelast.

De repetities van orkest en drumband zijn afgelast tot en met 6 april, mede door de maatregel van het bestuur van het Wielderhoes om gemeenschapshuis Het Wielderhoes tot 6 april te sluiten.

De (fysieke) muzieklessen aan de leerlingen zijn voorlopig ook gestopt. Waar mogelijk zullen deze op afstand worden voortgezet, informeer hiervoor bij je muziekdocent of bij Pierre.

We verzoeken iedereen om in deze periode de muziekstukken voor het OMMtje en Wielder Muzikaal Totaal zoveel mogelijk individueel thuis te blijven oefenen en om zodoende de “ammesjuur” op peil te houden. 

Mocht je hierover vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of via info@harmonie-wijlre.nl .

Bestuur harmonie Sint Gertrudis Wijlre